Timianbagt havtaske
fiskhavtaskebagturterdansk mad

En lækker opskrift på havtaske bagt med friske urter og hvidløg, der giver en delikat smag og saftighed.
Tid30 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- havtaske(frisk)600 gram
- olivenolie(koldpresset)2 spiseskefulde
- frisk timian(kan erstattes med tørret timian)1 tedekopper
- hvidløg(finthakket)2 fed
- salt(kan justeres efter smag)1 teaspoon
- sort peber(nykværnet)0.5 teaspoon
- citronjuice(friskpresset)1 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen bliver varm - 2
Placer havtaskefileterne i et bagefad.
2 min - 3
Bland olivenolie, hvidløg, timian, salt, peber og citronjuice i en skål.
3 min - 4
Hæld blandingen over havtasken, så den er jævnt dækket.
2 min - 5
Bag havtasken i ovnen i 20 minutter, eller indtil fisken er gennemstegt og let flager ved berøring.
20 min200fiskens kød skal være opaque og let flage
Tags
fiskhavtaskebagturterdansk mad
Kommentarer
Karen
Timianbagt havtaske er perfekt til en romantisk middag med sin elskede.
★★★★★
Mads
Den sprøde skorpe med citronskal gav retten et friskt twist.
★★★★★
Louise
Havtasken var saftig og lækker - perfekt til en sommerdag ved stranden.
★★★★★