Tomat-skumfidus-salat
salatsommerfrisklet

En sjov og farverig salat med cherrytomater, skumfiduser og feta, perfekt til sommerdage.
Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- cherrytomater(friske og modne)500 g
- skumfiduser(mini skumfiduser anbefales)200 g
- fetaost(smuldret)100 g
- agurk(skrællet og skåret i tern)1 stk.
- olivenolie(koldpresset)50 ml
- balsamicoeddike(valgfri)1 tsk.
- salt(juster efter smag)1 tsk.
- peber(nykværnet)1 tsk.
- frisk basilikum(hakket til pynt)10 g
Fremgangsmåde
- 1
Skær cherrytomaterne i halve og læg dem i en stor skål.
5 min - 2
Tilsæt de skårne agurker til skålen med tomater.
2 min - 3
Tilsæt skumfiduserne og fetaosten til skålen.
2 min - 4
Dryp olivenolie og balsamicoeddike over salaten.
1 min - 5
Krydr med salt og peber, og rør forsigtigt salaten sammen.
2 min - 6
Pynt salaten med hakket basilikum før servering.
1 min
Tags
salatsommerfrisklet
Kommentarer
Mette
Tomat-skumfidus-salat lyder mærkeligt, men smager overraskende godt!
★★★★★
Anders
Den bløde konsistens fra skumfiduserne passer perfekt til de friske tomater.
★★★★★
Lise
Denne salat vil helt sikkert skabe opmærksomhed til picnic'en i parken!
★★★★★