spisekunst.dk

Tomat-skumfidus-salat

salatsommerfrisklet
Tomat-skumfidus-salat

En sjov og farverig salat med cherrytomater, skumfiduser og feta, perfekt til sommerdage.

Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • cherrytomater(friske og modne)
    500 g
  • skumfiduser(mini skumfiduser anbefales)
    200 g
  • fetaost(smuldret)
    100 g
  • agurk(skrællet og skåret i tern)
    1 stk.
  • olivenolie(koldpresset)
    50 ml
  • balsamicoeddike(valgfri)
    1 tsk.
  • salt(juster efter smag)
    1 tsk.
  • peber(nykværnet)
    1 tsk.
  • frisk basilikum(hakket til pynt)
    10 g

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skær cherrytomaterne i halve og læg dem i en stor skål.

    5 min
  2. 2

    Tilsæt de skårne agurker til skålen med tomater.

    2 min
  3. 3

    Tilsæt skumfiduserne og fetaosten til skålen.

    2 min
  4. 4

    Dryp olivenolie og balsamicoeddike over salaten.

    1 min
  5. 5

    Krydr med salt og peber, og rør forsigtigt salaten sammen.

    2 min
  6. 6

    Pynt salaten med hakket basilikum før servering.

    1 min

Tags

salatsommerfrisklet

Kommentarer

Mette

Tomat-skumfidus-salat lyder mærkeligt, men smager overraskende godt!

★★★★★
Anders

Den bløde konsistens fra skumfiduserne passer perfekt til de friske tomater.

★★★★
Lise

Denne salat vil helt sikkert skabe opmærksomhed til picnic'en i parken!

★★★★★