3 små nemme tapas
tapasdansksnackvegetarisk

Tre små nemme tapas, der kombinerer fetaost, friske grøntsager og oliven i lækre små pitabrød.
Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- fetaost(kan også bruge fåreost)150 g
- cherrytomater(skåret i halve)100 g
- agurk(skåret i små tern)1 stk
- oliven(grønne eller sorte)50 g
- olivenolie(kvalitetsolivenolie)1 tsk
- balsamicoeddike(kan være valgfri)1 tsk
- små pitabrød(kan også bruges baguette)3 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered grøntsagerne ved at skære cherrytomater og agurk.
5 min - 2
Smuldr fetaosten og bland den med cherrytomater, agurk og oliven i en skål.
5 min - 3
Tilsæt olivenolie og balsamicoeddike til blandingen, rør forsigtigt.
2 min - 4
Skær pitabrødene over og fyld dem med feta- og grøntsagsblandingen.
3 min
Tags
tapasdansksnackvegetarisk
Kommentarer
Mette
Disse tapas med serrano skinke var helt fantastiske!
★★★★★
Jens
Oliven og fetaost er en perfekt kombination i disse tapas
★★★★★
Maria
Disse tapas er perfekte til en hyggelig aften med vennerne
★★★★★