spisekunst.dk

3 små nemme tapas

tapasdansksnackvegetarisk
3 små nemme tapas

Tre små nemme tapas, der kombinerer fetaost, friske grøntsager og oliven i lækre små pitabrød.

Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • fetaost(kan også bruge fåreost)
    150 g
  • cherrytomater(skåret i halve)
    100 g
  • agurk(skåret i små tern)
    1 stk
  • oliven(grønne eller sorte)
    50 g
  • olivenolie(kvalitetsolivenolie)
    1 tsk
  • balsamicoeddike(kan være valgfri)
    1 tsk
  • små pitabrød(kan også bruges baguette)
    3 stk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered grøntsagerne ved at skære cherrytomater og agurk.

    5 min
  2. 2

    Smuldr fetaosten og bland den med cherrytomater, agurk og oliven i en skål.

    5 min
  3. 3

    Tilsæt olivenolie og balsamicoeddike til blandingen, rør forsigtigt.

    2 min
  4. 4

    Skær pitabrødene over og fyld dem med feta- og grøntsagsblandingen.

    3 min

Tags

tapasdansksnackvegetarisk

Kommentarer

Mette

Disse tapas med serrano skinke var helt fantastiske!

★★★★★
Jens

Oliven og fetaost er en perfekt kombination i disse tapas

★★★★
Maria

Disse tapas er perfekte til en hyggelig aften med vennerne

★★★★