Trifli med bær
dessertbærtriflisommer

En lækker og farverig trifli med lag af friske bær, flødeskum, yoghurt og sprøde makroner.
Tid70 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- friske bær(jordbær)300 g
- være en blanding af sæsonens bær)(kan
- fløde(piskefløde for bedste resultat)200 g
- sukker(kan justeres efter smag)100 g
- vaniljesukker(kan erstattes med vaniljeekstrakt)1 tsp
- makroner(kan være købte eller hjemmelavede)200 g
- yoghurt(græsk yoghurt for ekstra cremede konsistens)200 ml
- appelsinjuice(frisk presse for bedre smag)50 ml
Fremgangsmåde
- 1
Vask bærerne grundigt og skær eventuelle store bær
- 2
Pisk fløden sammen med sukker og vaniljesukker, indtil den danner bløde toppe.
5 minN/Afløden skal være luftig og blød uden at være overpisket - 3
Brug en skål til at lægge lag af makroner, bær, yoghurt og flødeskum. Start med makroner, så bær, derefter yoghurt og afslut med flødeskum.
15 minN/Alagerne skal være tydelige og farverige - 4
Hæld appelsinjuice over lagene for ekstra smag.
2 minN/Ajuicen skal fordele sig jævnt over lagene - 5
Sæt trifilien i køleskabet i mindst 1 time før servering for at lade smagene blande.
60 minKøleskabden skal være kølig og smagene skal have tid til at integrere
Tags
dessertbærtriflisommer
Kommentarer
Mette
Trifli med bær er perfekt til dessert om sommeren!
★★★★★
Jonas
Jeg elsker når der er friske jordbær i min trifli
★★★★★
Lise
Trifli med bær er en god måde at bruge rester af kage på
★★★★★