Urtesmørpølser i puff
pølserurterbutterdejforretsnack

Urtesmørpølser i butterdej er en lækker og nem ret, der kombinerer kvalitetspølser med friske urter og sprød butterdej. Perfekt som forret eller snack.
Tid55 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- Kyllingepølser(kvalitetspølser)500 g
- Urteblanding(timian)2 spsk
- Butterdej1 pakke
- Smør(koldt)100 g
- Salt1 tsk
- Peber1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Tænd ovnen på 200 grader.
- 2
Skær smørret i små tern og bland det sammen med urterne. Tilføj salt og peber.
10 min - 3
Rul butterdejen ud og skær den i strimler. Læg pølserne på dejen, og tilføj urtesmørret ovenpå.
10 min - 4
Rul pølserne ind i butterdejen, og sørg for at dejen er tæt lukket rundt om pølserne. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
10 min - 5
Bag pølserne i ovnen i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
Tags
pølserurterbutterdejforretsnack
Kommentarer
Maria
Urtesmørpølserne i puff var perfekte til picnic i parken
★★★★★
Anders
Den sprøde dej passede godt sammen med de friske krydderurter
★★★★★
Louise
Disse urtesmørpølser er et hit til børnenes madpakke
★★★★★