spisekunst.dk

Urtesmørpølser i puff

pølserurterbutterdejforretsnack
Urtesmørpølser i puff

Urtesmørpølser i butterdej er en lækker og nem ret, der kombinerer kvalitetspølser med friske urter og sprød butterdej. Perfekt som forret eller snack.

Tid55 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • Kyllingepølser(kvalitetspølser)
    500 g
  • Urteblanding(timian)
    2 spsk
  • Butterdej
    1 pakke
  • Smør(koldt)
    100 g
  • Salt
    1 tsk
  • Peber
    1 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Tænd ovnen på 200 grader.

  2. 2

    Skær smørret i små tern og bland det sammen med urterne. Tilføj salt og peber.

    10 min
  3. 3

    Rul butterdejen ud og skær den i strimler. Læg pølserne på dejen, og tilføj urtesmørret ovenpå.

    10 min
  4. 4

    Rul pølserne ind i butterdejen, og sørg for at dejen er tæt lukket rundt om pølserne. Placer dem på en bageplade med bagepapir.

    10 min
  5. 5

    Bag pølserne i ovnen i cirka 20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

Tags

pølserurterbutterdejforretsnack

Kommentarer

Maria

Urtesmørpølserne i puff var perfekte til picnic i parken

★★★★★
Anders

Den sprøde dej passede godt sammen med de friske krydderurter

★★★★
Louise

Disse urtesmørpølser er et hit til børnenes madpakke

★★★★