spisekunst.dk

Vegan Buddha Bowl

vegansundsalatquinoabuddha bowl
Vegan Buddha Bowl

En lækker og sund vegan Buddha Bowl fyldt med næringsrige ingredienser som quinoa, kikærter, grønkål, tomater og avocado.

Tid25 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • quinoa(skyldigt og kogt)
    1 kop
  • kikærter(konservede eller kogte)
    1 kop
  • grønkål(frisk)
    1 kop
  • cherry tomater(halverede)
    1 kop
  • skiver(moden)
    1 avocado
  • olivenolie(koldpresset)
    1 spsk
  • citronjuice(friskpresset)
    1 teskefuld
  • salt(efter smag)
    1 knivspids
  • peber(efter smag)
    1 knivspids
  • sesamfrø(ristede)
    2 spsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skyl quinoaen grundigt under koldt vand.

    5 min
    n/a
    quinoaen skal være ren og uden skum
  2. 2

    Kog quinoaen i 2 kopper vand. Bring vandet i kog, sænk varmen og lad det simre i 15 minutter, indtil vandet er opsuget.

    15 min
    medium
    vand skal være opsuget og quinoaen skal være let gennemsigtig
  3. 3

    Forbered kikærterne hvis de ikke er fra dåse. Hvis de er fra dåse, skal de drænes og skylles.

    5 min
    n/a
    kikærterne skal være møre og klare
  4. 4

    I en stor skål, kom quinoaen, kikærterne, grønkålen, cherry tomaterne og avocadoskiverne.

    5 min
    n/a
    skålen skal være farverig og indbydende
  5. 5

    Drys olivenolie, citronjuice, salt og peber over ingredienserne og bland forsigtigt.

    2 min
    n/a
    alle ingredienser skal være jævnt dækket af dressingen
  6. 6

    Drys de ristede sesamfrø over den færdige Buddha Bowl.

    1 min
    n/a
    sesamfrøene skal være jævnt fordelt

Tags

vegansundsalatquinoabuddha bowl

Kommentarer

Mette

Denne Buddha Bowl er perfekt til madpakken med masser af grøntsager og quinoa!

★★★★★
Jan

Jeg elsker kombinationen af avocado og søde kartofler i denne skønne ret

★★★★
Lise

Vegan Buddha Bowl er ideel til en sund og lækker picnic i skoven

★★★★