Vegan Buddha Bowl

En lækker og sund vegan Buddha Bowl fyldt med næringsrige ingredienser som quinoa, kikærter, grønkål, tomater og avocado.
Ingredienser
- quinoa(skyldigt og kogt)1 kop
- kikærter(konservede eller kogte)1 kop
- grønkål(frisk)1 kop
- cherry tomater(halverede)1 kop
- skiver(moden)1 avocado
- olivenolie(koldpresset)1 spsk
- citronjuice(friskpresset)1 teskefuld
- salt(efter smag)1 knivspids
- peber(efter smag)1 knivspids
- sesamfrø(ristede)2 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Skyl quinoaen grundigt under koldt vand.
5 minn/aquinoaen skal være ren og uden skum - 2
Kog quinoaen i 2 kopper vand. Bring vandet i kog, sænk varmen og lad det simre i 15 minutter, indtil vandet er opsuget.
15 minmediumvand skal være opsuget og quinoaen skal være let gennemsigtig - 3
Forbered kikærterne hvis de ikke er fra dåse. Hvis de er fra dåse, skal de drænes og skylles.
5 minn/akikærterne skal være møre og klare - 4
I en stor skål, kom quinoaen, kikærterne, grønkålen, cherry tomaterne og avocadoskiverne.
5 minn/askålen skal være farverig og indbydende - 5
Drys olivenolie, citronjuice, salt og peber over ingredienserne og bland forsigtigt.
2 minn/aalle ingredienser skal være jævnt dækket af dressingen - 6
Drys de ristede sesamfrø over den færdige Buddha Bowl.
1 minn/asesamfrøene skal være jævnt fordelt
Tags
Kommentarer
Denne Buddha Bowl er perfekt til madpakken med masser af grøntsager og quinoa!
Jeg elsker kombinationen af avocado og søde kartofler i denne skønne ret
Vegan Buddha Bowl er ideel til en sund og lækker picnic i skoven