Vegansk “hønsesalat”

Denne veganske 'hønsesalat' er en lækker og fyldig ret, der kombinerer plantebaserede ingredienser for at skabe en cremet og smagfuld salat, perfekt til sandwich eller som sidesalat.
Ingredienser
- soja- eller bælgfrugtsalat(kan være kikærter eller edamame)200 g
- selleri(finthakket)100 g
- rødløg(finthakket)50 g
- vegansk mayo(kan laves af cashew nødder eller køb)100 g
- sennep(for ekstra smag)1 spsk
- citronjuice(friskpresset)1 tsp
- salt(efter smag)1 tsp
- peber(efter smag)1 tsp
- frisk persille(hakket)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Kog soja- eller bælgfrugtsalaten i en gryde med vand i 5 minutter. Dræn og lad afkøle.
5 min100kulør ændres, bønnerne bliver bløde - 2
I en stor skål, bland den afkølede soja- eller bælgfrugtsalat med finthakket selleri og rødløg.
2 minN/Aingredienserne er jævnt fordelt - 3
Tilsæt vegansk mayo, sennep, citronjuice, salt og peber til skålen. Rør godt rundt indtil det er ensartet.
3 minN/Asalaten bliver cremet og ensartet - 4
Lad salaten hvile i køleskabet i 30 minutter for at smagene kan udvikle sig.
30 minN/Asmagene er mere intense - 5
Før servering, pynt med hakket persille.
2 minN/Afrisk og indbydende udseende
Tags
Kommentarer
Den veganske mayonnaise gør virkelig salaten cremet og lækker!
Kikærterne tilføjer en dejlig knasende tekstur til salaten.
Perfekt til madpakken - nemt at have med på farten!