spisekunst.dk

Verdens bedste Cookies

cookiesdessertsnackschokolade
Verdens bedste Cookies

Disse lækre cookies er sprøde på ydersiden og bløde indeni, fyldt med fyldig chokolade og en uforglemmelig smag.

Tid32 min
Portioner24
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • usaltet smør(skal være stuetemperatur)
    125 gram
  • brunt sukker(giver en rigere smag)
    100 gram
  • sukker(kan justeres efter smag)
    100 gram
  • æg(skal være stuetemperatur)
    1 stk
  • vaniljesukker(kan bruges vaniljeekstrakt som alternativ)
    1 tsk
  • hvedemel(sigtet for bedre tekstur)
    200 gram
  • natron(giver cookies' hævning)
    0.5 tsk
  • salt(for at balancere smagen)
    0.5 tsk
  • chokoladechips(kan være mørk eller mælkechokolade)
    150 gram

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.

    5 min
    180
    ovnen skal være varm
  2. 2

    I en stor skål, pisk smørret sammen med brunt sukker og sukker, indtil det er lyst og luftigt.

    3 min
  3. 3

    Tilsæt ægget og vaniljesukker, og pisk videre indtil det er godt blandet.

    2 min
  4. 4

    I en separat skål, bland hvedemel, natron og salt.

    2 min
  5. 5

    Tilsæt melblandingen til smørret og rør indtil det lige er kombineret.

    2 min
  6. 6

    Fold chokoladechipsene ind i dejen.

    2 min
  7. 7

    Sæt skefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og sørg for, at der er plads mellem dem.

    5 min
  8. 8

    Bag i ovnen i 10-12 minutter, indtil kanterne er gyldne.

    12 min
    180
    kanterne skal være let gyldne, og midten lidt blød
  9. 9

    Lad dem køle af på bagepladen i et par minutter, før de flyttes til en bagerist.

    5 min

Tags

cookiesdessertsnackschokolade

Kommentarer

Mette

Disse cookies med chokoladestykker var simpelthen fantastiske!

★★★★★
Lars

Perfekte til en hyggestund med en kop varm kakao

★★★★
Ida

Jeg savnede lidt nødder i opskriften, men ellers var de lækre

★★★★★