Verdens bedste Cookies

Disse lækre cookies er sprøde på ydersiden og bløde indeni, fyldt med fyldig chokolade og en uforglemmelig smag.
Ingredienser
- usaltet smør(skal være stuetemperatur)125 gram
- brunt sukker(giver en rigere smag)100 gram
- sukker(kan justeres efter smag)100 gram
- æg(skal være stuetemperatur)1 stk
- vaniljesukker(kan bruges vaniljeekstrakt som alternativ)1 tsk
- hvedemel(sigtet for bedre tekstur)200 gram
- natron(giver cookies' hævning)0.5 tsk
- salt(for at balancere smagen)0.5 tsk
- chokoladechips(kan være mørk eller mælkechokolade)150 gram
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen skal være varm - 2
I en stor skål, pisk smørret sammen med brunt sukker og sukker, indtil det er lyst og luftigt.
3 min - 3
Tilsæt ægget og vaniljesukker, og pisk videre indtil det er godt blandet.
2 min - 4
I en separat skål, bland hvedemel, natron og salt.
2 min - 5
Tilsæt melblandingen til smørret og rør indtil det lige er kombineret.
2 min - 6
Fold chokoladechipsene ind i dejen.
2 min - 7
Sæt skefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og sørg for, at der er plads mellem dem.
5 min - 8
Bag i ovnen i 10-12 minutter, indtil kanterne er gyldne.
12 min180kanterne skal være let gyldne, og midten lidt blød - 9
Lad dem køle af på bagepladen i et par minutter, før de flyttes til en bagerist.
5 min
Tags
Kommentarer
Disse cookies med chokoladestykker var simpelthen fantastiske!
Perfekte til en hyggestund med en kop varm kakao
Jeg savnede lidt nødder i opskriften, men ellers var de lækre