Waldorfsalat
salatvegetariskklassisksund

Waldorfsalat er en klassisk salat med æbler, valnødder og selleri, blandet med en cremet dressing.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- æbler(grønne)2 stk
- Smith for syrlighed)Granny
- valnødder(groft hakkede)150 g
- selleri(frisk)150 g
- dansk mayonnaise(kan erstattes med græsk yoghurt for en sundere version)200 g
- citronjuice(freskpresset for bedre smag)1 spsk
- sukker(kan justeres efter smag)1 tsk
- salt(kan justeres efter smag)0.5 tsk
- peber(nykværnet for bedre smag)0.5 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Skær æblerne i små tern, og fjern kernehuset.
5 min - 2
Hak valnødderne groft.
5 min - 3
Hak sellerien i små stykker.
5 min - 4
I en skål, bland mayonnaise, citronjuice, sukker, salt og peber sammen.
3 min - 5
Tilsæt æbler, valnødder og selleri til dressingen, og rør forsigtigt rundt.
2 min - 6
Lad salaten hvile i køleskabet i minimum 30 minutter før servering.
30 minkøleskabsalaten skal være kold og smagene samlet
Tags
salatvegetariskklassisksund
Kommentarer
Maria
Waldorfsalat med sprøde æbler er perfekt til efterårsbuffeten!
★★★★★
Mette
Denne Waldorfsalat med søde druer og knasende valnødder var en kæmpe succes til picnic'en i parken.
★★★★★
Anders
Jeg savnede lidt mere dressing i min Waldorfsalat med saftige vindruer og sprøde selleri.
★★★★★