spisekunst.dk

Wasabi-marineret melon

forretindisknemtsundt
Wasabi-marineret melon

En frisk og spicy ret med saftig vandmelon marineret i en wasabi-sauce, perfekt som forret eller tilbehør.

Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • vandmelon(vælg en moden og saftig melon)
    1 stk
  • wasabi pasta(juster mængden efter smag)
    1 spsk
  • soyasauce(brug en god kvalitet)
    2 spsk
  • honning(kan erstattes med agavesirup for vegansk version)
    1 spsk
  • sesamolie(for ekstra smag)
    1 tsk
  • lime(saften fra en frisk lime)
    1 stk
  • frisk koriander(finthakket til pynt)
    1 spsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skær vandmelonen i både og fjern skallen.

    5 min
  2. 2

    I en skål, bland wasabi pasta, soyasauce, honning, sesamolie og limesaft indtil det er godt kombineret.

    3 min
  3. 3

    Læg vandmelonstykkerne i en tætsluttende beholder og hæld marinaden over.

    2 min
  4. 4

    Luk beholderen og lad den marinere i køleskabet i mindst 30 minutter.

    30 min
    køleskab
    smagen vil intensiveres og melonen vil absorbere marinaden
  5. 5

    Tag melonen ud af køleskabet, anret på en tallerken og pynt med hakket koriander.

    5 min

Tags

forretindisknemtsundt

Kommentarer

Mia

Den var skøn og frisk med en perfekt balance mellem sødme og skarphed!

★★★★★
Anders

Jeg synes melonen kunne have været lidt sødere, men wasabi-ganen var fantastisk!

★★★★★
Camilla

Perfekt til en picnic i parken - en spændende og anderledes snack!

★★★★